Πληροφορίες Αποστολής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής  SP Motorsports είναι οι ακόλουθοι:

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και έξοδα αντικαταβολής .

Για παραγγελίες Εντός της ίδιας πόλης έως και 2 κίλα, τα έξοδα αποστολής είναι 4 € και για κάθε επιπλέον 1 κιλό το κόστος ειναι συν 1,5 € .

Για παραγγελίες  Αποστολές  προς Χερσαία Ελλάδα έως και 2 κίλα, τα έξοδα αποστολής είναι 4,5 € και για κάθε επιπλέον 1 κιλό το κόστος ειναι συν 1,5 € .

Για παραγγελίες Αποστολές προς  Νησιωτική  Ελλάδα  έως και 2 κίλα, τα έξοδα αποστολής είναι 5 € και για κάθε επιπλέον 1 κιλό το κόστος ειναι συν 1,5 € .

Τα έξοδα Ανικαταβολής για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είναι 2,5 €. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Speedex. Εξαιρούνται οι παραγγελίες των ελαστικών το κόστος μεταφοράς υπολογίζεται κατά περίπτωση και σε συνεννόηση με τον πελάτη.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Οι παραγγελίες εντός Σερρών αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 18:00 στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Οι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των αργιών. Αν ωστόσο επιθυμείτε παράδοση εντός ημέρας Σαββάτου, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μεταβείτε στην καρτέλα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την υπό εξέλιξη παραγγελία.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το  κατάστημα μας, 3ο χλμ Σερρών – Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 621 00 στην Σέρρες , αφού πρώτα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστήματος, να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.