Τεχνική Υποστήριξη

Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη αγωνιζομένων και μη, σε οποιαδήποτε πίστα με πλήρη εξοπλισμό και τεχνογνωσία.
Η SP Motorsports προσφέρει τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο απόδοσης, καθώς και την προώθηση της ανάπτυξης υλικού, ηλεκτρονικών και επιδόσεων, λαμβάνοντας υπόψη τους ισχύοντες κανονισμούς αγώνων μοτοσυκλέτας πίστας.

Η τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε κυμαίνεται από υποστήριξη μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας έως υποστήριξη σε οποιαδήποτε πίστα σε Ελλάδα και εξωτερικό, από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας σε αγώνες και δοκιμές. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη σε διεθνείς πίστες αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποθηκεύστε τη Μοτοσυκλέτα σας

Με  την υπηρεσία αποθήκευσης μοτοσυκλέτας, η μοτοσυκλέτα σας αποθηκεύεται σε πλήρως καθαρό και ασφαλή χώρο με 24ωρη παρακολούθηση. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύσετε και τον εξοπλισμό σας στην αποθήκη μας.

Σε περίπτωση αγωνιστικής μοτοσυκλέτας χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά της από και προς το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών όποτε και όσες φορές χρειαστεί.

Σε μοτοσυκλέτες που αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν προνομιακές τιμές στα αξεσουάρ και τα ελαστικά αλλά και στη συντήρηση τους.

Σε περίπτωση δύο μοτοσυκλετών σε έναν κάτοχο υπάρχει έκπτωση στην τιμή πακέτου.

Τα πακέτα κυμαίνονται με τον μήνα , το εξάμηνο ή τον χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

SERVICE

Αναλαμβάνουμε:

Service, συντήρηση όλων των τύπων μοτοσυκλετών αλλά και βελτίωση:
  • Scooter
  • Street
  • On-off
  • Enduro - Mx
  • Supermoto
  • Pitbike - Minimoto
Την πλήρη προετοιμασία και μετατροπή μοτοσυκλέτας για αγωνιστική χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενοικίαση Μοτοσυκλέτας

ssp300

Δυνατότητα ενοικίασης full αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών απο την SP Motorsports σε συνεργασία με τις Mouratis GP και Rider Repair & Graphics.
Μια μοναδική εμπειρία για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει την οδήγηση στην πίστα ή δεν θέλει να χρησιμοποιήσει την προσωπική του μοτοσυκλέτα.
Θέλετε να ανακαλύψετε τις μοναδικές αισθήσεις του να αγωνίζεστε με αγωνιστική μοτοσυκλέτα πίστας, ή ίσως θέλετε να επισκεφτείτε μια πίστα σε άλλη χώρα ή περιοχή, και δεν μπορείτε να φέρετε τη δική σας αγωνιστική μοτοσυκλέτα εκεί;

Η SP Motorsports προσφέρει ενοικίαση αγωνιστικής μοτοσυκλέτας και οργανώνουμε τα πάντα για εσάς. Πάρτε τον εξοπλισμό σας και τις γνώσεις σας και ελάτε να αγωνιστείτε με τη δική μας αγωνιστική μοτοσυκλέτα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ή οποιαδήποτε άλλη πίστα σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ